Adres
71-75 Shelton Street, Covent Garden, London (UK)

Werkwijze

Ons bedrijf is gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, betaalbaarheid en afspraak is afspraak

Bij Eigen Huis Bouw geloven we in een realistische benadering van je nieuwbouwproject. Jouw woonwens en droomhuis staan voorop. Wij helpen je graag met de doorontwikkeling van deze wensen en geven vervolgens een realistische kijk op de haalbaarheid en kosten van je nieuwbouwwoning. Zo weet je precies wat wel en wat niet kan.

Voordelen van bouwen met Eigen Huis Bouw

  • Een zeer korte bouwtijd wegens fabricatie van de constructie en gedeeltelijke afwerking in eigen fabriek.
  • De woning kan in onze fabriek naar wens voorzien worden met kozijnen inclusief glas.
  • Eigen Huis Bouw heeft jarenlange ervaring, kennis en kunde voor de realisatie van grote en kleine projecten in de nieuwbouw en herontwikkeling.
  • Voor elke Rc-waarde heeft Eigen Huis Bouw met haar duurzame ontwikkeling een oplossing. Hoge Rc-waardes van 8,0 zijn gemakkelijk haalbaar.
  • Er wordt gebruik gemaakt van BIM engineering wat zorgt voor een foutloze en snelle verwerking in de fabriek en op de bouwplaats.
  • Door automatisering van het productieproces en hoge mate van efficiĆ«ntie, heeft Eigen Huis Bouw een maatvaste, snelle en hoge productiecapaciteit.
  • Ecologisch: Het gebruik van duurzame, milieuvriendelijke en herbruikbare bouwmaterialen.

Duurzame materialen

Eigen Huis Bouw maakt bij het ontwikkelen van de woningen gebruik van de uiterst betrouwbare combinatie van lichtbeton, cementvezel en houtskeletbouw, door het gebruik van warmte materialen voelt een Eigen Huis Bouw woning direct comfortabel aan.

Nazorg uit voorzorg

Uit voorzorg plegen we altijd nazorg. Ook tijdens de onderhouds- en garantieperiode blijft Eigen Huis Bouw je aanspreekpunt. Wij hanteren een nauwkeurig systeem voor zekerheid en nazorg. Met deze zekerheden geniet je maximaal van je hoogwaardig gebouwde Eigen Huis Bouw woning. Bij Eigen Huis Bouw zijn zekerheid en nazorg standaard. Want het bouwen van een nieuwbouwhuis is al spannend genoeg. Voor ons is het gelukkig niet meer zo spannend echter jou zekerheid en zorg bieden vinden we heel belangrijk.

Is uw interesse gewekt?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.