EigenHuisBouw B.V.
Anthonie Fokkerstraat 59L 3772 MP Barneveld

Prefab woningbouw

Prefab woningbouw
_______

Hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Het bouwen van een prefab woning van Eigen Huis Bouw levert grote voordelen op. Voor zowel de snelheid door het fabriceren in de fabriek onder ideale omstandigheden als de kostprijs van de woning. De woning zal in een minimale doorlooptijd duurzaam worden gebouwd en kent een aangenaam leefklimaat.

Ook voor ontwikkelaars, aannemers, architecten en woningcorporaties, zijn er veel voordelen aan het laten bouwen van een prefab woning van Eigen Huis Bouw. Zo is prefab bouwen, kostenbesparend door: verkorting van de bouwtijd, overal passend, snelle levertijd, hoge Rc-waardes en een uitstekende lucht en kierdichting.

Voordelen van prefab

  • Zeer korte bouwtijd wegens fabricatie van de constructie en gedeeltelijke afwerking in eigen fabriek.
  • Uw woning kan in onze fabriek naar wens voorzien worden met kozijnen inclusief glas.
  • Voor elke Rc-waarde heeft Eigen Huis Bouw met haar HSB woning een oplossing. Hoge Rc-waardes van 8,0 zijn gemakkelijk haalbaar.
  • Er wordt gebruik gemaakt van BIM engineering wat zorgt voor een foutloze en snelle verwerking in de fabriek en op de bouwplaats.
  • Door automatisering van het productieproces en hoge mate van efficiëntie, heeft Eigen Huis Bouw een maatvaste, snelle, goedkope en hoge productiecapaciteit.
  • Ecologisch: Het gebruikte hout komt uit verantwoorde bosbouw.

Luchtdichtheid 

HSB-elementen kunnen voldoen aan zeer hoge luchtdichtheid kwalificaties. Dit doordat ze zijn voorzien van thermische isolatie en folie materiaal. Dit voorkomt energieverlies, condensatieproblemen en ongezonde neveneffecten.

Tevens heeft Eigen Huis Bouw de oplossingen voor optimale kierdichtingen. Het HSB-element kan in de  fabriek worden voorzien van houten kozijnen, waardoor de kierdichting optimaal is.

Verhoging RC-waarde

Prefab HSB-elementen hebben een betere isolerende werking dan traditionele muren. Dit doordat hout wat zorgt voor de dragende constructie van nature een isolerende werking heeft. Tevens word er door de gehele constructie heen isolatie materiaal verwerkt. Dit heeft het positieve effect dat er Rc-waardes te behalen zijn van 4,0 tot 8,0.

Gevelafwerking

De woningen van Eigen Huis Bouw zijn  te voorzien van verschillende soorten afwerking waaronder minerale gevelsteenstrips, of alle overige denkbare gevelafwerkingen. Hoekstenen, speciale formaten en alle denkbare structuren en combinaties behoren tot de mogelijkheden. Minerale gevelstenen zijn natuurgetrouwe reproducties van bakstenen. Complexe metselverbanden worden mogelijk zonder zware geveldraagconstructies. Verder is het systeem niet gevoelig voor witte uitbloei op de gevel.

BIM

De engineering van de woning gebeurt in BIM. Het proces is zo overzichtelijk weergeven zonder te veel obstakels. Het gehele bouwproces  wordt op deze manier versimpeld. Geen arbeidskrachten op de bouw, maar alles kant en klaar vanuit de fabriek geleverd. Houtskeletbouw i.c.m. met cementvezel is daardoor zeer aantrekkelijk om mee te bouwen, ook omdat het een milieuvriendelijk bouwmethode is met weinig faalkosten. Het is licht waardoor er geen zware fundering gerealiseerd hoeft te worden.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Prefab woning prijzen
Natuurlijk wilt u weten wat het bouwen van een prefab woning kost. Eigen Huis Bouw biedt u de laagste prijs garantie op de Nederlandse prefab woningmarkt, tevens zijn al onze woningtypes ook als bouwpakket verkrijgbaar.

Onze prijzen treft u onder het kopje prijslijst.