EigenHuisBouw B.V.
Anthonie Fokkerstraat 59L 3772 MP Barneveld

Casco woningbouw

 

Casco woningbouw
_______

Hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Het bouwen van een casco woning van Eigen Huis Bouw levert grote voordelen op. Voor zowel de snelheid door het fabriceren in de fabriek onder ideale omstandigheden als de kostprijs van de woning. De woning zal in een minimale doorlooptijd duurzaam worden gebouwd en kent een aangenaam leefklimaat.

Ook voor ontwikkelaars, aannemers, architecten en woningcorporaties, zijn er veel voordelen aan het laten bouwen van een casco woning van Eigen Huis Bouw. Zo is casco bouwen, kostenbesparend door: verkorting van de bouwtijd, overal passend, snelle levertijd, hoge Rc-waardes en een uitstekende lucht en kierdichting.

Voordelen van casco

  • Zeer korte bouwtijd wegens fabricatie van de casco elementen in onze fabriek.
  • Voor elke Rc-waarde heeft Eigen Huis Bouw met haar HSB woning een oplossing. Hoge Rc-waardes van 8,0 zijn gemakkelijk haalbaar.
  • Er wordt gebruik gemaakt van BIM engineering wat zorgt voor een foutloze en snelle verwerking in de fabriek en op de bouwplaats.
  • Door automatisering van het productieproces en hoge mate van efficiëntie, heeft Eigen Huis Bouw een maatvaste, snelle, goedkope en hoge productiecapaciteit.
  • Ecologisch: Het gebruikte hout komt uit verantwoorde bosbouw.
  • Prijs van een casco woning start ruim onder de 100.000 euro.

Verhoging RC-waarde

HSB / cementvezel elementen hebben een betere isolerende werking dan traditionele muren. Dit doordat hout wat zorgt voor de dragende constructie van nature een isolerende werking heeft. Tevens word er door de gehele constructie heen isolatie materiaal verwerkt. Dit heeft het positieve effect dat er Rc-waardes te behalen zijn van 4,0 tot 8,0.

BIM

De engineering van de woning gebeurt in BIM. Het proces is zo overzichtelijk weergeven zonder te veel obstakels. Het gehele bouwproces  wordt op deze manier versimpeld. Geen arbeidskrachten op de bouw, maar alles kant en klaar vanuit de fabriek geleverd. Houtskeletbouw i.c.m. met cementvezel is daardoor zeer aantrekkelijk om mee te bouwen, ook omdat het een milieuvriendelijk bouwmethode is met weinig faalkosten. Het is licht waardoor er geen zware fundering gerealiseerd hoeft te worden.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Casco woning prijzen

Natuurlijk wilt u weten wat het bouwen van een casco woning kost. Eigen Huis Bouw biedt u de laagste prijs garantie op de Nederlandse casco woningmarkt, tevens zijn al onze woningtypes ook als bouwpakket verkrijgbaar.

Onze prijzen treft u onder het kopje prijslijst.