EigenHuisBouw B.V.
Anthonie Fokkerstraat 59L 3772 MP Barneveld

Bouwmethode

Bouwmethode
_______

De beste materialen

Eigen Huis Bouw B.V. maakt voor het bouwen van haar woningen gebruik van de uiterst betrouwbare combinatie van beton, cementvezel en houtskeletbouw.

Een Eigen Huis Bouw woning voelt direct comfortabel aan wegens het gebruik van warme materialen.

Voordelen

HSB woningen van Eigen Huis Bouw zijn uniek:

  • Een zeer korte bouwtijd wegens fabricatie van de constructie en gedeeltelijke afwerking in eigen fabriek.
  • Uw woning kan in onze fabriek naar wens voorzien worden met kozijnen inclusief glas.
  • Eigen Huis Bouw heeft jarenlange ervaring, kennis en kunde voor de realisatie van grote en kleine projecten in de nieuwbouw en herontwikkeling.
  • Voor elke Rc-waarde heeft Eigen Huis Bouw met haar HSB woning een oplossing. Hoge Rc-waardes van 8,0 zijn gemakkelijk haalbaar.
  • Er wordt gebruik gemaakt van BIM engineering wat zorgt voor een foutloze en snelle verwerking in de fabriek en op de bouwplaats.
  • Door automatisering van het productieproces en hoge mate van efficiëntie, heeft Eigen Huis Bouw een maatvaste, snelle, goedkope en hoge productiecapaciteit.
  • Ecologisch: Het gebruikte hout komt uit verantwoorde bosbouw.
  • Prijs van een afgebouwde sleutelklare woning start vanaf 107.000 euro.

Gevelafwerking

De woningen van Eigen Huis Bouw zijn  te voorzien van verschillende soorten afwerking waaronder minerale steenstrips.

Formaten, kleuren en alle denkbare structuren en combinaties behoren tot de mogelijkheden. Minerale steenstrips zijn natuurgetrouwe reproducties van bakstenen. Complexe metselverbanden worden mogelijk zonder zware geveldraagconstructies. Verder zijn minerale steenstrips zeer onderhoudsvriendelijk.

BIM

De engineering van de woning gebeurt in BIM. Het proces is zo overzichtelijk weergeven zonder te veel obstakels. Het gehele bouwproces  wordt op deze manier versimpeld. Geen arbeidskrachten op de bouw, maar alles kant en klaar vanuit de fabriek geleverd. Houtskeletbouw i.c.m. met cementvezel is daardoor zeer aantrekkelijk om mee te bouwen, ook omdat het een milieuvriendelijk bouwmethode is met weinig faalkosten. Het is licht waardoor er geen zware fundering gerealiseerd hoeft te worden.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Is uw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Eigen Huis Bouw B.V. voor een afspraak.

Ook voor een prefab woning of een casco woning bent u bij Eigen Huis Bouw B.V. aan het juiste adres.